Wartość rynku dowozów jedzenia z restauracji do Klienta w Polsce, to obecnie 1.5 mld zł. Jest to, najszybciej wzrastający obszar rynku gastronomicznego – blisko 10% rok do roku.

Niezależnie, czy prowadzisz małą osiedlową restaurację, czy restaurację premium, z ogromnymi możliwościami, warto zwrócić uwagę na rosnące wymagania Klientów, którzy chcą jeść swoje ulubione jedzenie w domu.

Specjalnie dla restauratorów szukających nowych możliwości, chcących zwiększyć obroty restauracji, czy zoptymalizować proces dostaw jedzenia do Kllientów, stworzyliśmy to bezpłatne szkolenie.

Miejsce spotkania

  • Pokój online.
  • Dowolne miejsce z dostępem do internetu.

Termin spotkania

  • Poniedziałek, 02.10.2017
  • Godzina 12:00 – 13:00

Ilość miejsc

  • Decyduje kolejność zapisów
  • Ilość miejsc – 30

Zdając sobie sprawę ze stopnia skomplikowania tego procesu, zapraszamy na bezpłatne szkolenie online, na którym prezentujemy kwestie, takie jak:

  • Potencjał dowozów

    Dlaczego warto dowozić jedzenie do klientów?

  • Jak organizować proces dowozów

    Dlaczego nie warto wozić jedzenia zbyt daleko?

  • Optymalizacja kosztów dowozów

    Dlaczego utrzymywanie własnego kierowcy jest tak kosztowne?

  • Musisz wiedzieć wszystko!

    Dlaczego analiza procesu dostaw jest tak ważna?

PROWADZĄCY - Emil Konrad

Założyciel i wizjoner Papukurier Sp. z o.o. Absolwent specjalności Zarządzania w Biznesie na Wyższej Szkole Bankowości w Poznaniu.
Pasjonat procesów zachodzących w organizacjach, audytor biznesowy, potrafiący implementować indywidualne rozwiązania dla firm. Zagorzały fan rozwoju restauracji i rynku dowozów.

Zapisz się na szkolenie

[contact-form-7 404 "Not Found"]